Dip czosnkowy (Indie) - komentarze

Wszystkie składniki wymieszać. Podawać jako sos dip lub sos sałatkowy....

Cały przepis: Dip czosnkowy (Indie)

Łosoś w łódkach z cykorii - komentarze

Majonez doprawić pieprzem. Cykorię rozdzielić, liście umyć i osuszyć. Cykoriowe...

Cały przepis: Łosoś w łódkach z cykorii

Gruszki w zalewie czekoladowej - komentarze

Gruszki obrać bardzo cienko pozostawiając ogonki, obgotowac w małej ilości...

Cały przepis: Gruszki w zalewie czekoladowej

Szaszłyk (Niemcy) - komentarze

Szaszłyk smakuje dobrze z białym pieczywem i czerwonym pół lub wytrawnym winem....

Cały przepis: Szaszłyk (Niemcy)

Tradycyjna pieczeń wołowa - komentarze

Mięso umyć, osuszyć i cały kawałek ubić tłuczkiem. Doprawić solą, pieprzem i...

Cały przepis: Tradycyjna pieczeń wołowa

Wątróbka cielęca z papryką - komentarze

Pomarańcze obrać, podzielić na cząstki. Sałatę opłukać, osuszyć, liście...

Cały przepis: Wątróbka cielęca z papryką

Zapiekana dynia (Francja) - komentarze

Dynię pokrajać na kawałki i włożyć do garnka z 75 g masła. Dusić aż będzie miękka....

Cały przepis: Zapiekana dynia (Francja)

Sos miętowy - komentarze

W małej ilości wrzątku rozpuścić cukier, dodać ocet i miętę. Sos powinien być...

Cały przepis: Sos miętowy

Sincronizadas - komentarze

Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. szynkę pokroić w drobną kostkę....

Cały przepis: Sincronizadas

Bitki cielęce w papilotach - komentarze

Pieczarki umyć, oczyścić, drobno posiekać, skropić sokiem z cytryny. Cebulę obrać,...

Cały przepis: Bitki cielęce w papilotach