Tatar po polsku Babci Halinki - komentarze
Mięso dwukrotnie przepuścić przez maszynkę. Cebule posiekać, korniszony i grzyby...
Cały przepis: Tatar po polsku Babci Halinki
Staż w Gotujmy: 6100 dni
Miasto: -
Mięso dwukrotnie przepuścić przez maszynkę. Cebule posiekać, korniszony i grzyby...
Cały przepis: Tatar po polsku Babci Halinki
Do dużego słoja wlewamy 1,2 l wódki, dodajemy pokrojoną na kawałki pigwę ...
Cały przepis: Nalewka z pigwy
Z masła, cukru, mąki, jajek i olejku migdałowego zagnieść ciasto. Podzielić ciasto...
Cały przepis: Ciasto śmietankowe
Królika natrzeć czosnkiem roztartym z solą i zalać zsiadłym mlekiem lub serwatką....
Cały przepis: Królik duszony z pieczarkami
Z cielęcej pieczeni pokrajać cienkie zrazy, rozbić je, osolić, maczać w...
Cały przepis: Sznycle wiedeńskie z jajkami
Warzywa i papaję wymieszać z czosnkiem i posiekanymi listkami ziół....
Cały przepis: Sałatka z zieloną papają (Wietnam)
Cebulę obrać, pokrajać w plastry, włozyć do rondla na rozgrzany tłuszcz, dodać...
Cały przepis: Kaurma z ziemniaków (Gruzja)
Wszystkie warzywa dokładnie umyć, rzodkiewki oczyścić z dużych listków...
Cały przepis: Surówka nicejska
Mleko z wanilią zagotować. Ubić pianę z białek oraz 10 dag cukru pudru i kłaść...
Cały przepis: Zupa
Świeże warzywa oczyścić, opłukać, osuszyć i pokroić: liście cykorii i ogonki...
Cały przepis: Sałatka świąteczna 1