Odp: Odp: ranking styczen

dobry napisał(a): EEeee zaraz tam jakieś rewolty..
Jest coraz lepiej. Nasza wina, że od początku nie byliśmy w klarowny sposób stanowczy.Myślę że i z punktami może być sympatycznie.


Nawet jest

Odp: DOWCIP KULINARNY

Kelner przynosząc do stolika zamówioną zupę trzyma talerz tak aby kciuk był w niej zanurzony. Zauważa to jeden z gości i zaintrygowany pyta:
- Panie dlaczego zanurza pan palec w zupie?
- A to dlatego, że cierpię na zapalenie stawu kciukowego i lekarz kazał mi trzymać palec w cieple, odpowiada kelner.
- no to wsadź go pan sobie w d***, woła wzburzony klient.
- robię to na zapleczu, tutaj na sali przy gościach nie wypada......

Odp: Odp: zdobienie potraw

Kiedyś zrobiłem eksperyment...podałem gościom suuuuuper smaczną potrawę, ale bez dekoracji....i nieco kiepską, ale bardzo dekoracyjnie podaną. Zwyciężyła jednogłośnie ta udekorowana.

Odp: Odp: Odp: Odp: Witam

  • Forum: Witam

a grzane wino z korzeniami?.....Pycha...w sam raz na pogodę za oknem

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

jarek-energy napisał(a): ha ha doooobra coś trzeba bedzie popracowac teraz...a ja sobie byłem tylko w grudniu odpoczywałem od netu , ale widze że inni sie popisywali

Tylko jak nie ma takich "fachur" jak Ty to nie ma się przed kim popisywać. A więc raczej już nie znikaj

PS. To oczywiście żart

Odp: Odp: CZAT

  • Forum: CZAT

dobry napisał(a): Taaak, takie przyjelismy zalozenie.



No to do roboty

Odp: Odp: Odp: Kto pierwszy..

Pewnie również lubisz być noszona na rękach (co wobec pań zresztą popieram)

Odp: Odp: Odp: Pamiatki PRLu

Albo to

Odp: Odp: Pamiatki PRLu

Pamiętacie?

Odp: Odp: Maklowicz swój chłop

cremebrule napisał(a): AMATORZY GORA!

(sorki Bahus i chef i inni profesjonalisci)


Masz rację. W telewizji nie potrzeba profesjonalistów od gotowania. Tam musi być człowiek z talentem do prezentacji...resztę wymyślą scenarzyści ...