Nigdy nie pozwoliłbym kobiecie zapłacić za kolację. To jest kwestia honoru moja Mama nauczyła mnie szacunku do kobiet i moim zdaniem naszym obowiązkiem jest zapewnić jej komfortowe warunki, np. to by nie martwiła się kto zapłaci za kolację - nawet jeśli ona zaprasza.
Moja dziewczyna nie mogła się do tego przyzwyczaić. Ona z kolei miała silną potrzebę manifestowania swojej niezależności, ale w końcu uległa i mamy układ - ja płacę w restauracji, a w domu to ona gotuje za swoje. I wszyscy sa szczęśliwi, bo jest świetną kucharką
Pan otwiera drzwi. Wpuszcza panią. Rozbierają się (o tym jest w innym watku). Idą na salę. Jeżeli pojawia się kelner, ktory ich doprowadza do stolika, za kelnerem idzie pani a potem pan. Jeżeli kelner się nie pojawi, pan idzie pierwszy, torując drogę pomiędzy stolikami zarowno sobie jak i pani swego serca. No i pan nie zapomina portfela.... ;-)
Życie czasem stwarza figle. W pewnej restauracji samozamykacz w drzwiach był silniejszy od mojej prawej ręki i musiałem wejść pierwszy
Pan otwiera drzwi. Wpuszcza panią. Rozbierają się (o tym jest w innym watku). Idą na salę. Jeżeli pojawia się kelner, ktory ich doprowadza do stolika, za kelnerem idzie pani a potem pan. Jeżeli kelner się nie pojawi, pan idzie pierwszy, torując drogę pomiędzy stolikami zarowno sobie jak i pani swego serca. No i pan nie zapomina portfela.... ;-)
Życie czasem stwarza figle. W pewnej restauracji samozamykacz w drzwiach był silniejszy od mojej prawej ręki i musiałem wejść pierwszy
Kto pierwszy..
Obserwuj wątekOdp: Kto pierwszy..
helpless
Moja dziewczyna nie mogła się do tego przyzwyczaić. Ona z kolei miała silną potrzebę manifestowania swojej niezależności, ale w końcu uległa i mamy układ - ja płacę w restauracji, a w domu to ona gotuje za swoje. I wszyscy sa szczęśliwi, bo jest świetną kucharką
Odp: Kto pierwszy..
jeśli ja zapraszam mężczyznę na kolację to ja płacę
jeśli on mnie to on
a co do przepuszczania w drzwiach - moim zdaniem pan przytrzymuje drzwi, co by nie przytrzasnęły bezbronnej niewiasty
Odp: Odp: Kto pierwszy..
sommelier
sommelier
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Kto pierwszy..
Querubinn
Odp: Odp: Odp: Odp: Kto pierwszy..
astra
Kazik zapraszam na siłownię
Odp: Odp: Odp: Kto pierwszy..
cremebrule
Odp: Odp: Odp: Kto pierwszy..
Bahus
Odp: Odp: Kto pierwszy..
cremebrule
ja tez, a nawet jak nie placi to wole byc wpuszczana, prowadzona itd...