Odp: Zupa fasolowa
- Forum: Zupa fasolowa
Zrobiłabym bulion, podgotowała chwile fasolę i zdbendowała - do bulionu dodaj to co lubisz. Możesz też nie blendować, dodać trochę imbiru, pieprzu -będzie azjatycko ostra.
Staż w Gotujmy: 2579 dni
Miasto: -
Zrobiłabym bulion, podgotowała chwile fasolę i zdbendowała - do bulionu dodaj to co lubisz. Możesz też nie blendować, dodać trochę imbiru, pieprzu -będzie azjatycko ostra.
Z chęcią zobaczę taki przepis
Nie wiem czy można to nazwać piernikiem, ale robię ciasto na babkę i dodaje do tego przyprawę korzenną. Dobre w smaku i ładnie pachnie
korol napisał(a): U mnie najczęściej robi się nalewkę na bazie pestek z jabłek. Jest pyszna.
Pierwsze słyszę o takiej! Ma smak jabłek?
Ziołowo- ryżowe? Dobrze smakuje? Czy raczej gorzkawe?
A śledziowa z jakiego przepisu?
Ciekawy pomysł Wychodzi bardzo słodka?
Wyglądają idealnie!
Może makaron z krewetkami? Lubi?
U mnie będzie makowiec, barszcz, karp, łazanki - będę starać się dobić do 12 potraw