Takiej nalewki z herbaty nie piłam. Co prawda nie znoszę zielonej herbaty. Jakoś mi nie smakuje. Jak dla mnie za gorzka. A co z tą nalewką było nie tak?
kiedyś piłam z herbaty zielonej, była straszna teraz zrobiłam z bursztynu ale piję się ją po kilka kropli wiec w sumie ciężko powiedzieć czy dobra
Czemu straszna ? Taka niedobra czy taka powalająca? A co do nalewki z bursztynu to jest dobra na przeziębienie Mam masę bursztynów ( ponad litrowy słoik) ale szkoda mi ich na nalewkę
Polecam nalewkę ewentualnie wino z czarnego bzu. te małe czarne owoce zawierają sporo witaminy ce, a dodatkowo dobrze wpływają na układ krwionośny. Trzeba tylko pamiętać, żeby nie przesadzić z takim trunkiem.
Przyznam, że niektóre z podanych propozycji są naprawdę ciekawe, jak chociażby wspominana piernikówka czy nalewka miodowa, możesz wstawić przepis? Na pewno przyda się to wielu osobom na forum.
U mnie najczęściej robi się nalewkę na bazie pestek z jabłek. Jest pyszna.
Z pestek jabłek? Ile takich pestek trzeba zebrać żeby nalewkę zrobić? Toż to strasznie długo musi trwać. A co ze związkami szkodliwymi, które znajdują się w takich pestkach?
Nietypowe nalewki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Nietypowe nalewki
Irena1234
Odp: Odp: Odp: Nietypowe nalewki
mocsłodkości
Odp: Odp: Nietypowe nalewki
misia5
Czemu straszna ? Taka niedobra czy taka powalająca? A co do nalewki z bursztynu to jest dobra na przeziębienie Mam masę bursztynów ( ponad litrowy słoik) ale szkoda mi ich na nalewkę
Odp: Nietypowe nalewki
majecka
fitAga
Odp: Odp: Odp: Nietypowe nalewki
mocsłodkości
Ja bym się bała pić taką nalewkę Chyba jednak jest zwolennikiem owocowych nalewek
baraninka
Pierwsze słyszę o takiej! Ma smak jabłek?
KaapVino_pl
Zuzia85
ciasteczka
Z pestek jabłek? Ile takich pestek trzeba zebrać żeby nalewkę zrobić? Toż to strasznie długo musi trwać. A co ze związkami szkodliwymi, które znajdują się w takich pestkach?