Jam jest bezwzględna machina do tworzenia! Powstałem w jednym celu - aby podbić Świat.... Przez kuchnię:P

Odp: Zielony sos Carry

oczywiscie mięsko podduś w tym sosie

Odp: Zielony sos Carry

zmieszaj wszystko, doadaj do piersi kurczaka pokrojonych w kostkę, następnie trochę pędów bambusa, kostki ananasa i to wszystko wsadź do przepołowionego kokosa jeszce z miąższem - to po tajsku

Odp: jabłka zapiekane z Brie?

Jo żym kiedyś jodł Brie de Melun z brzoskwiniami. to dopiero cuś

Odp: Witam

  • Forum: Witam

A jamże to ze ślunska ale dulnego, jednakowóż ród mój pochodzi z gór noszyk kuhanyk a spode Tater... HEJ!

Odp: Jak wyczyścić ekspres do kawy?

Najlepiej nie uzywac ekspresu... Kawa ziarnista swiezo mielona i parzona po turecku doskonale smakuje, nie tam ze ekspresu...

Odp: Egzotyka i inne... dziwactwa ;)

Sushi-Maki z pajączkiem? czy co to jest? Ptasznik w panierce?
Poproszę przepis na to

Odp: ZABAWA: Co to za owoc / warzywo ?

Mala podpowiedz... owocu tego sie raczej nie spozywa... bardziej cenione są kwiaty tej rośliny

Odp: Egzotyka i inne... dziwactwa ;)

A co powiecie na szaszłyk z pająków? Mogą to być np. ptaszniki. Bardzo popularne danie na Półwyspie Indochińskim... (Trzeba pamietac o usunięciu gruczołów jadowych) Czy ktos by sie pokusił na coś takiego? hehe

Odp: Witam

  • Forum: Witam

Klechdy nie bajdurzę, jam inaczej stworzony do inności inszych przyzwyczajony, bigosa to ja jeno z jagnięcia po orientalnemu spożyć mogę Aczkolwiek strawa ta toż to już nie jest bigos, lecz konsystencyją jego przypomina ta azaliż prawdę rzeczę. Strawę ową kiedyś przedstawię