Wesoła kuchareczka:-)

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

darmiona napisał(a): dlaczego ktoś, kto pełnił funkcje moderatora i został przyłapany na oszustwie, dalej ma konto na stronie i dodaje przepisy? Rozumiem, że plagiaty są tu mile widziane?

https://gotujmy.pl/schab-na-kwasno,przepisy,150315.html

czy ktoś z moderatorów może się wypowiedzieć na ten temat?bo jak zwykle tego typu posty są szybko zamiatane pod dywanik....Jako użytkownik tej strony czuję się niesprawiedliwie traktowana tak, jak i pewnie inni...Widzę, że Agabi powróciła pełną parą. Czy są tu jeszcze jakieś zasady, czy tylko kumoterstwo

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

darmiona napisał(a): ja mam pytanko a właściwie zastrzeżenie: wprowadziliście punktację za każde dodatkowe zdjęcie. Niektóre osoby wstawiają np. 3 lub 5 zdjęć tego samego etapu ale w różnych ujęciach, ze zbliżeniem, oddaleniem...to trochę bez sensu, czy nie powinno być tak, że każde zdjęcie przedstawia kolejny etap przygotowania potrawy?


czy mogę liczyć na odpowiedź?

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Kochani ja Was bardzo proszę, to zdarza się tak nagminnie, że napiszę odmianę słowa "rozumieć":

ja rozumiem - a nie rozumie!
ty rozumiesz
on/ona/ono rozumie
my rozumiemy
wy rozumiecie
oni/one rozumieją

Odp: Self-promotion - Promocja własna

moderatorzy nawet nie odpowiadają na pytania więc nie ma się co produkować tylko pogodzić z tym, że są równi i równiejsi:-)

Odp: EUROkonkurs! Wytypuj wynik meczu i wygraj przewodnik po Europie!

No to ja obstawiam:
POLSKA-GRECJA 2:1
ROSJA-CZECHY 0:1
HOLANDIA-DANIA 2:2
NIEMCY-PORTUGALIA 3:2
HISZPANIA-WŁOCHY 3:1
IRLADIA-CHORWACJA 0:1
FRANCJA-ANGLIA 2:2
UKRAINA-SZWECJA 0:1
:-)

Odp: Tu zgłaszamy problemy

ja mam pytanko a właściwie zastrzeżenie: wprowadziliście punktację za każde dodatkowe zdjęcie. Niektóre osoby wstawiają np. 3 lub 5 zdjęć tego samego etapu ale w różnych ujęciach, ze zbliżeniem, oddaleniem...to trochę bez sensu, czy nie powinno być tak, że każde zdjęcie przedstawia kolejny etap przygotowania potrawy?

Odp: co dzisiaj na obiad?

mmm te kotleciki wyglądają smakowicie
Ja w końcu zrobiłam botwinkę, czekałam na to:-)

Odp: Szparagowo mi...

ostatnio spróbowałam torebek do gotowania na parze w mikrofalówce i szparagi wychodzą mi pyszne jak nigdy:-) Robię zapiekane, z bułką tartą czy z koprem i młodymi ziemniakami, zawsze pyszne :-)
Dowiedziałam się, że przy kupnie należy sprawdzić, czy przy pocieraniu trzeszczą i nie mogą być zielone. Nauczyłam się też je tak obierać, żeby pozbyć się łykowatych włókien.Pamiętam, kiedy przyrządziłam je pierwszy raz - nie dodałam cukru, w dodatku były chyba nie bardzo świeże czyli gorzkie i ich nie obrałam, okropieństwo:-)