Odp: Automat do pieczenia chleba

Nie pamiętam czy tu wcześniej pisałam, ale muszę powiedzieć że dziwię się że większość osób narzeka na automaty.Ja mam i chwalę sobie.Ciasto samo wyrabia się doskonale, wyrasta 3 razy i po upieczeniu na górze ma zawsze pięknie wypieczoną skórkę.
Oto jeden z moich wypieków

Witam wszystkich forumowiczow!

Mieszkam w Chicago.Lubie pichcic i lubie jesc Ostatnio oszalalam na punkcie pieczywa czego objawem jest moja autorska stronka: www.chleb-i-inne-przepisy.blogspot.com

Odp: Pamiatki PRLu

A pamietacie gume Donald z historyjka obrazkowa albo lizaki kojaki ? (nie pamietam czy tak sie to pisalo,chodzi o kodzaki).

Odp: Odp: Górnośląska Biesiada Barbórkowa

jarek-energy napisał(a): to ty jestes Basia?
Nie Jarku nie jestem Basia ale pracowalam w biurze na kopalni.

Odp: Górnośląska Biesiada Barbórkowa

Jakbym mieszkala w Polsce i byloby jakies 10 lat do tylu,to byloby moje swieto.....

Odp: Masło czy margaryna?

a ja maslo wkladam na 10 sekund do mikrofali i gotowe do smarowania

Odp: Odp: Odpowiedniki Stopni w Numerach

jarek-energy napisał(a): no i postarała sie szybciutko ,


Odp: Hard Rock Cafe

Ja bylam ale w Chicago.

A jest w Polsce Hard Rock live/music ? To cos fantastycznego!

Odp: Masło czy margaryna?

Wszelakie smarowidla uzywam w malych ilosciach,ale jesli juz to tylko maslo.Margaryna owszem,wygodniejsza w smarowaniu,dlatego tez musze tu podkreslic ze probowalam wiele roznych zachwalanych margaryn,ale dla mnie kazda ma ten smak i zapach ktorego nie lubie.