A mnie sie przypomnialo .. jak w Grecji z kolezanka z polski chcialysmy smalcu..
w sklepach nie bylo .. a szef restauracji nie chcial nam z rzeźni przywieźć bo tego sie nie je .. nikt nie chcial próbować
wiecej dla nas
Więcej dla WasPewnie,gdyby spróbowali to nie zdążyłybyście nawet kawałka wziąć do ust
A mnie sie przypomnialo .. jak w Grecji z kolezanka z polski chcialysmy smalcu..
w sklepach nie bylo .. a szef restauracji nie chcial nam z rzeźni przywieźć bo tego sie nie je ale w koncu przywiozl nam słoninki , cieniutka byla na centymetr ale co tam.. skroilysmy i zesmażylysmy od razu w restauracji w kuchni.. no i zostawilysmy w lodowce do zastygnięcia a na drugi dzien polecialysmy do pracy i od razu do naszego smalczyku ... i szybciutko na chlebek i z cebulką jeszcze ... a reszta pracownikow tylko patrzyli co my to jemy hihih .. nikt nie chcial próbować
wiecej dla nas
a normalnie to zależnie od smaka .. czasem margaryna czasem masło ..
Masło czy margaryna?
Obserwuj wątekOdp: Masło czy margaryna?
Papaja
Odp: Masło czy margaryna?
smaki12
Marika_1961
Odp: Odp: Masło czy margaryna?
Ines
Więcej dla WasPewnie,gdyby spróbowali to nie zdążyłybyście nawet kawałka wziąć do ust
Ines
luna19
w sklepach nie bylo .. a szef restauracji nie chcial nam z rzeźni przywieźć bo tego sie nie je ale w koncu przywiozl nam słoninki , cieniutka byla na centymetr ale co tam.. skroilysmy i zesmażylysmy od razu w restauracji w kuchni.. no i zostawilysmy w lodowce do zastygnięcia a na drugi dzien polecialysmy do pracy i od razu do naszego smalczyku ... i szybciutko na chlebek i z cebulką jeszcze ... a reszta pracownikow tylko patrzyli co my to jemy hihih .. nikt nie chcial próbować
wiecej dla nas
a normalnie to zależnie od smaka .. czasem margaryna czasem masło ..
Henia
Oj, racja, racja!Aż mi zapachniało Ciepłym chlebkiem i świeżo wytopionym smalczykiem!
Papaja
Henia
Jak to mawiają Rosjanie "na wkus i cwiet towariszczej niet" a znaczy to, że każdy lubi co innego i nic w tym złego!
Garnek24