Odp: Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
Gratulacje z okazji 500 pysznego przepisu
Konczi napisał(a): to i ja się pochwalę .. dzisiaj dodałam swój 500 przepis
Staż w Gotujmy: 4975 dni
Miasto: -
Gratulacje z okazji 500 pysznego przepisu
Konczi napisał(a): to i ja się pochwalę .. dzisiaj dodałam swój 500 przepis
Nie wiem czy to najlepszy pomysł z tymi frytkami, wszędzie je widzę, rynek się chyba powoli nasyca, tak jak sushi i burgerami. Chyba, że będą super dobre Ciekawe pomysły na sosy ma okienko w Warszawie.
Bezczelny... Pisałaś może do allegro? Co oni na to?
Dziękujemy Jest dokładnie tak jak mówisz hihi
mika3008 napisał(a): kołczu napisał(a): Następna wysyłka jest planowana na początek przyszłego tygodnia. Przepraszamy i prosimy o jeszcze ociupinkę cierpliwości
święta to okres,gdzie wszystko wywraca się do góry nogami, więc wybaczamy
Z jak wysokiej?
mycha napisał(a): A czy pojawią się jakieś nowe nagrody z górnej półki?
Następna wysyłka jest planowana na początek przyszłego tygodnia. Przepraszamy i prosimy o jeszcze ociupinkę cierpliwości
Trochę apropos tematu babcinego - natrafiłem w internecie na projekt włoskiego fotografa, który przemierzał świat zbierając przepisy na popisowe dania Babć i robił im zdjęcia
http://www.gabrielegalimberti.com/projects/delicatessen-with-love-2/
Nie ma Babci z Polski, ale przepis pani z Litwy na gzika ze śledzikiem pawie jak nasz
Zrobione
Babciagramolka napisał(a): Poproszę o cierpliwość -- kołczu po wolnym posprawdza i doda
Już naprawiam to niedopatrzenie
p.jola1 napisał(a): Za zostanie blogerem tygodnia dostaje sie podobno 500 punktów. Ja nie dostałam
Dziękuję Buniu, pozwolisz że dołączę się do życzeń?
Wszystkim życzę, aby 2013 był (jeszcze) lepszy niż poprzedni Wielu kulinarnych inspiracji I udanego sylwestra oczywiście!