Odp: Odp: Steki - jakie przyrządzacie?

Zgadzam się dostawca to spora część sukcesu... ale odpowiednie podejście to tego trudnego wbrew pozorom mięsa również ma znaczenie. Polecam przepis z odesłania na STEK Z SOSEM RABARBAROWYM NA SAŁATCE ZE SZPINAKU, BURAKA I MALIN. Świetny sos i mały przewodnik jak nie zepsuć tego mięsa dla początkujących http://kcalmar.com/blog/2016/06/18/stek-z-sosem-rabarbarowym-na-salatce-ze-szpinaku-buraka-i-malin/ Polecam!

Odp: Odp: Sypki ryż

Klu to mleko i nie będzie się sklejał

Odp: Domowe masło

Cześć, skuter , najlepiej kup mleko od gospodarza. Nie musisz jechać na wieś, rozejrzyj się po targowiskach w twojej okolicy, na pewno ktoś sprzedaje wiejskie mleko "spod lady". Przelej je do szerokiej butelki lub słoika i odstaw na dzień lub dwa, będziesz miał idealną wiejską śmietanę łatwą do zebrania.