Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Agiatis napisał(a): https://gotujmy.pl/wspanialy-deser-wykwintny,przepisy,147354.html
Zdjęcie: http://deccoria.pl/galeria/foto,id,48244,588515,1,walentynki.html
Już się tym zajmę
Staż w Gotujmy: 4987 dni
Miasto: -
Agiatis napisał(a): https://gotujmy.pl/wspanialy-deser-wykwintny,przepisy,147354.html
Zdjęcie: http://deccoria.pl/galeria/foto,id,48244,588515,1,walentynki.html
Już się tym zajmę
mydliny
ny
woda
da
Edward mistrz kuchni napisał(a): więc dlaczego pod zdjęciem głównym pisze "Do zapunktowania zdjęcia pozostało znaków: 26" znaków? to trochę mylące?
Podczas wstawiania zdjęć i dawania opisów masz napisane ile znaków potrzebne jest do zatwierdzenia opisu. Jak będziesz dodawał przepis to możesz sprawdzić ile znaków jest potrzebne by system przyznał punkty za zdjęcie.
Proszę bardzo
smakosz 1988 napisał(a): Poprawiłam na razie 3 przepisy ( rzeczywiście sama się dziwię że ja to pisałam ). Czekam na edycje. W wolnej chwili do komputera bo nie mam swojego poprawię resztę które mam wskazane dzięki życzliwości Pani moderatorpozdrawiam
Chyba moderatorek, bo siedziałyśmy wczoraj do późna i wyszukiwałyśmy przepisy, które użytkownicy prosili byś poprawiła, a Ty zapomniałaś o tym.
misiabe napisał(a): Nie wiem, która z moderatorek kiedy ma dyżur ale czy mogłabym poprosić o poprawienie podpisów pod moimi zdjęciami. Teraz dopiero załapałam że ten nieszczęsny przecinek miesza niesamowicie. I tu juz nie chodzi o te kilka punktów, pal licho , chodzi o to żeby podpis pod zdjęciem był sensowny
https://gotujmy.pl/najprostsze-lody-ananasowe,przepisy,146436.html
zdj.2 - ananasa obrać i wykroić zdrewniałe oczka
zdj 3 - Gotowy karmel rozprowadzić na szklanej miseczce lub talerzyku wg. uznania
zdj. 4 - Co pół godziny należy masę lodową mieszać
zdj. 5 - lody można podać na zwykłym talerzyku ozdobionym karmelowymi kształtami
https://gotujmy.pl/sernik-z-sosem-karmelowym,przepisy,145895.html
zdj. 2 - z pokruszonych herbatników przygotowujemy spód
zdj. 3 - ubitą kremówkę łączymy z masa serową na samym końcu
zdj. 4 - prawidłowo przygotowany karmel ma ładny kolor i kremowa konsystencję
Wogóle, jeśli chce edytowac jakiś przepis by był bardziej czytelny (coś pogrubić, zrobić odstępy) to potem zapisuje mi się sam przepis a podpisy pod zdjęciami albo znikają, albo się mieszają ze sobą :/
a problem jest tu że nie mogę wgrać tych zdjęć jeszcze raz bo gdy je wgrywam tu i na drugim portalu to potem zwyczajnie je wywalam z kompa...
Już się za to zabieram
A ja do kawy proponuję kruche ciasteczka
kino
no
Justine27 napisał(a): Dodałam dzis przepis na faszerowane jajka ze śledziem...
nie dostalam dodatkowych 10pkt.
Zobacz proszę czy teraz punkty zostały naliczone.