Odp: Odp: Przesiewacz do mąki
- Forum: Przesiewacz do mąki
to jest jedno sitko z wymiennym wkładem
Staż w Gotujmy: 4177 dni
Miasto: Mielec
to jest jedno sitko z wymiennym wkładem
Używam przesiewacza do mąki. Jest dla mnie na tyle wygodniejszy, że przesiewam prosto do miski (nie korzystam ze stolnicy). Zamówiłam sitka z katalogu nagród jako prezent dla mamy ona woli sito do przesiewania na stolnicę, bo więcej mąki można wsypać - tak mówi. Sitka z katalogu mają 21 cm średnicy.
Mam podobne foremki, tzn w innym kształcie Rozgrzewa się je w głębokim tłuszczu, a później macza się w cieście, ale nie całkiem. Ciasto nie może oblepić wierzchu foremki. Przekłada się z powrotem do gorącego tłuszczu, po chwili ciasto odchodzi od foremki. Smaży się z dwóch stron, odsącza z tłuszczu i wystudzone posypuje cukrem pudrem. Takie chrupiące ciasteczka. Ciasto przygotowuje się tak jak na naleśniki, ale trochę gęstsze.
Mam prośbę, żeby wyłączyć automatyczne uruchamianie wideo "redakcja poleca". Uciążliwe jest to przy przeglądaniu przepisów. Chyba, że dzieję się tak tylko u mnie
Właśnie miałam to pisać Nawet na podglądzie nie można zobaczyć całego zdjęcia. Kadrowanie też jest potrzebne
Bardzo brakuje mi informacji o ostatnio komentowanych przepisach i ostatnich wpisach na forum. Ma się wrażenie jakby życia tu nie było
zewa napisał(a): Kto mnie oświeci i podpowie gdzie szukać kto ocenił nasz przepis ? za Chiny nie mogę tego znaleźć. A może tej opcji już nie ma po prostu ?
Ja to widzę w profilu-więcej- wydarzenia. Ale tu jest wszystko, każda aktywność znajomego.
U mnie też tak było. Przed chwilą kliknęłam jeszcze raz w link i pytanie doszło.
No i w końcu znalazłam ten wątek!
Czy jest możliwość edycji przepisu? Bo dodałam z 2zdjęciami z etapów i 2 dodatkowe zdjęcia gotowego wypieku. No i mam przepis z 1 głównym zdjęciem. ..No porażka jakaś!
Gosia, a nie masz go w spamie? Bo mi ostatnio tam ląduje
Też myślałam o pierogach, ale jakoś zwlekam