Odp: Odp: Przepisy wypróbowane i polecane

Gosia, dziękuję za wypróbowanie przepisu i cieszę się, że smakowało

Odp: Chwalimy się;

Dziękuję dziewczyny
Kolor miał być jasnoszara perła, ale na pudełku jest napisane chrom metalik. To do końca nie wiem jaki to kolor, ale jest super

Odp: Chwalimy się;

W piątek dotarła do mnie moja Kicia Właśnie w takim kolorze jak chciałam. DZIĘKUJĘ

Odp: Odp: Dodatkowe zdjęcie główne

W etapach można dodać zdjęcie gotowej potrawy? Myślałam, że etapy to etapy. Ale jak tak to super

Odp: Dodatkowe zdjęcie główne

Jestem też za tym. Chciałam to zgłosić tylko za bardzo nie wiedziałam gdzie Czasami, aż się prosi, żeby było jeszcze jedno zdjęcie.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Mam taką uwagę odnośnie reklamy z kotami robiącymi do ubikacji! Przecież to jest portal kulinarny...to jest nie fajne...obok są talerze z jedzeniem. Wygląda to tak jakby te koty (tu powinnam wpisać brzydkie słowo)... do jedzenia. Zróbcie coś z tym

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Noruas napisał(a): A za tą ostatnią ankietę juz były przyznane pkt?
Mam pytanie też drugie, co to oznacza jak co jakiś czas, 2-3 przepis, nie dodaje się tylko mam komunikat "wystąpił nieoczekiwany błąd"?

Też czasami tak mam! Muszę otworzyć nową kartę i dodać przepis jeszcze raz na zasadzie kopiuj wklej. Chyba tak się dzieje, jak zbyt długo dodaje się przepis Trochę to dziwne, bo system mnie nie wylogowuje.

Odp: Mus z dyni na zimę, jaki wariant?

Ja również uważam, że pieczona jest dużo lepsza. Na pewno sobie poradzisz. Możesz zrobić trochę słoiczków, a część zamrozić. Później sama zdecydujesz co dla Ciebie lepsze Mus robię w małych słoiczkach, tak żeby zużyć cały za jednym razem. Do pieczenia polecam dynię Hokaido wyjdzie z niej gęsty mus o intensywnym kolorze i smaku. Jest pyszny!

Odp: Problem ze zdjęciami w kiepskim oświetleniu

Jak zdjęcia żółte wychodzą i nie masz możliwości ustawienia w aparacie barwy światła to być może będzie lepszy led z o zimnej barwie. Próbowałaś robić zdjęcia na białym tle, takim bardzo białym?