Zgadza się,zresztą to dotyczy niemal większości warzyw czy owoców,nalezy obierać je ze skórki,to nie to samo co w przypadku własnej uprawy gdzie dosłownie wiemy co jemy.
Ja również uważam, że pieczona jest dużo lepsza. Na pewno sobie poradzisz. Możesz zrobić trochę słoiczków, a część zamrozić. Później sama zdecydujesz co dla Ciebie lepsze Mus robię w małych słoiczkach, tak żeby zużyć cały za jednym razem. Do pieczenia polecam dynię Hokaido wyjdzie z niej gęsty mus o intensywnym kolorze i smaku. Jest pyszny!
Mus z dyni na zimę, jaki wariant?
Obserwuj wątekOdp: Mus z dyni na zimę, jaki wariant?
WinoToskanii_pl
Odp: Odp: Mus z dyni na zimę, jaki wariant?
BĄBELEK85
Odp: Mus z dyni na zimę, jaki wariant?
Annisa
Odp: Mus z dyni na zimę, jaki wariant?
denia56
Odp: Mus z dyni na zimę, jaki wariant?
BĄBELEK85
Odp: Odp: Mus z dyni na zimę, jaki wariant?
zbysiowa
Fajny patent z foremkami
Hokkaido trzeba obrać ze skórki?
Odp: Mus z dyni na zimę, jaki wariant?
BĄBELEK85
https://gotujmy.pl/puree-z-dyni-na-zime,przepisy-dynia-przepis,223927.html
Odp: Odp: Mus z dyni na zimę, jaki wariant?
zbysiowa
Dziękuję Wam za rady, może ktoś jeszcze się dołączy i coś podpowie
Odp: Mus z dyni na zimę, jaki wariant?
Mniam1
Odp: Odp: Mus z dyni na zimę, jaki wariant?
zbysiowa