Odp: Błyskawiczna kuchnia

Okna u mnie lśnią czystością - w weekend wszystkie wymyłam U nas tak się kurzy, że okna trzeba co dwa tygodnie myć

Odp: Co nas wkurza w jedzeniu...

A mnie denerwuje, że
1. jak otworzę szprotki i nie zjem całej puszki to potem śmierdzi w całej lodówce i zawsze się olej wyleje i zaleje lodówke, z kosza też pśmierdzi okropnie,
2. jak kupię kapuste pekińską to zawsze potem połowę wyrzucam
3. Jak kupuję wędlinę w plasterkach, to zawsze 2 ostatnie plasterki wyrzucam
4. Zawsze gotuję o 2 ziemniaki za dużo i nie ma co z nimi zrobić

Odp: co dzisiaj na obiad?

Hihi - wiele przekręceń już było ale o gromulce jeszcze nie słyszałam

Odp: Czym faszerujecie pomidory do zapiekania?

kuskus z tartym żółtym sererm i natką pietruszki polecam - nadziać pomidorki i do pieca, polecqam

Odp: TU TESTUJEMY SOSY ŁOWICZ!!!! ZAPRASZAM!!!!

A danie zrobiłam tak: pół opakowania makaronu świderki. Na patelni podsmażyłam cebulkę, mały bakłarzan pokrojony w kostkę, paprykę czerwoną pokroiłam, dodałam ocet balsamiczny, ostrą paprykę, jak wszystko zmiękło to wrzuciłam sos meksykański, wkroiłam 2 parówki, chwilę poddusiłam, a na talerzu posypałam serem żółtym. Bardzo wyszło smacznie pozdrawiam.