Prowadzę blog smacznapyza.blogspot.com. Jestem kucharzem-amatorem, gotuję w domu dla rodziny i przyjaciół. Interesuję się mykologią czyli wszystkimi grzybami, nie tylko jadalnymi. Jestem członkiem Bractwa Grzybland i na portalu dla grzybolubów zajmuję się działem kulinarnym. Zapraszam na www.grzybland.pl , znajdziecie tam mnóstwo informacji o grzybach i przepisy na dania z grzybami, część z nich jest moich. Na innych portalach kulinarnych można mnie spotkać pod nickiem izeczka :-)

Odp: Odp: Odp: Galeria fotograficzna.

lubię fotografować "zielsko" bo mogę potem poszukać co to takiego albo poszpanować, że znam "to-to"
te żółte to ziarnopłon wiosenny
niebieskie - bluszczyk kurdybanek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

a na drugie gulasz z żołądków drobiowych z papryką

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Co dzisiaj na podwieczorek?

do popołudniowej herbatki może kawałek placka jogurtowego z owocami?

Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

na śniadanie były grzanki skropione oliwą z pestek dyni, z dodatkiem pomidora i prażonych pestek dyniowych - proste, ale bardzo smaczne

Odp: Odp: Grunwaldzkie menu 1410 rok

Muzykus, mam nadzieję, że odwdzięczysz się obszerną relacją z fotkami

Odp: Odp: Galeria fotograficzna.

zewa napisał(a): I znowu leśne cudeńka.
Ewa na drugim zdjęciu szczawik zajęczy - można dodać listki do sałatki albo zrobić zupę - jest kwaskowy prawie jak zwykły szczaw

Odp: Odp: O)

zdrówko
Ewcia! na zagrychę serek poproszę!