Prowadzę blog smacznapyza.blogspot.com. Jestem kucharzem-amatorem, gotuję w domu dla rodziny i przyjaciół. Interesuję się mykologią czyli wszystkimi grzybami, nie tylko jadalnymi. Jestem członkiem Bractwa Grzybland i na portalu dla grzybolubów zajmuję się działem kulinarnym. Zapraszam na www.grzybland.pl , znajdziecie tam mnóstwo informacji o grzybach i przepisy na dania z grzybami, część z nich jest moich. Na innych portalach kulinarnych można mnie spotkać pod nickiem izeczka :-)

Odp: sos do makaronu. pomoc

wejdź w dział przepisów, kuchnie świata, kuchnia włoska - tam znajdziesz wiele przepisów na makarony i sosy do nich

Odp: Odp: Wątek grzybowy.

galaretnica nie, natomiast siedzuń jak najbardziej, ponoć nawet jest bardzo smaczny, ale niestety - pod ochroną jeszcze

Odp: Odp: Galeria fotograficzna.

fajne foty, Dziewczynki co zobaczyłyście i Wasze wspomnienia - to już na zawsze Wasze

Odp: Śledzie w musztardzie.

Andrzej, wstaw przepis na portal
po zalogowaniu, w swoim panelu albo w prawym, górnym rogu strony głównej masz czerwoną ramkę "dodaj przepis", kliknij na nią i otworzy Ci się formularz do przepisu, tutaj zaginie szybciutko...

Odp: Odp: Wątek grzybowy.

galaretnica mięsista i siedzuń sosnowy

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Mirka, ja złapałam taką totalną fazę na dynię w tym roku, wcześniej to jadałam bardzo rzadko...A teraz, ciągle za mną łazi a ta zupa...robi się ją bardzo szybko a smak? poezja!

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Wątek grzybowy.

Misiaczku, ale ja się nie gniewam! no coś Ty?!
ja tylko tak, grzyby rosną wszędzie i przez cały rok więc mnie się wydaje, że można samemu robić fotki, ale pewnie to moje zboczenie grzybowe
ja je dostrzegam nawet na trawniku przed blokiem, na pobliskich drzewach, ostatnio nawet z doniczce z kwiatkiem u koleżanki...i muszą z tym żyć

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

moja "micha" zwykła, nie ozdobna, ale...zawartość - palce lizać! właśnie zjadłam prawie pełną
taka "dyniówka" chodziła za mną już od paru dni, dzisiaj wreszcie udało mi się kupić odpowiedni surowiec czyli dynię makaronową francuską (piękny, pomarańczowy środek i zielona skórka)