Prowadzę blog smacznapyza.blogspot.com. Jestem kucharzem-amatorem, gotuję w domu dla rodziny i przyjaciół. Interesuję się mykologią czyli wszystkimi grzybami, nie tylko jadalnymi. Jestem członkiem Bractwa Grzybland i na portalu dla grzybolubów zajmuję się działem kulinarnym. Zapraszam na www.grzybland.pl , znajdziecie tam mnóstwo informacji o grzybach i przepisy na dania z grzybami, część z nich jest moich. Na innych portalach kulinarnych można mnie spotkać pod nickiem izeczka :-)

Odp: Odp: PRZEWRAŻLIWIENI SĄ WŚRÓD NAS??

tokijka napisał(a): tu musi byc jakis glebszy sens
też tak myślę, ale nie kumam co Abetka ma na myśli

Odp: Odp: Odp: Odp: Galeria fotograficzna.

Ładne dziewczyny mają ładne dzieci, prawda? Zresztą mówta co chceta, ja tam wiem co widzę na tych wszystkich zdjęciach

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Spóźnione dobry wieczór

misia53 napisał(a): Pyza napisał(a): dziękujemy za miłe słowa i czekamy na przepisy!
a ja dziękuję za ślicznego lepiężnika przypomniał mi wiosenny wypad na smardze, na Słowację
No wiesz Pyza , że tez tak wszystko musisz wiedzieć a ja szukałam co to jest za cudo.
Sorki, więcej nie będę

Odp: Odp: Odp: O)

zauważcie jakie dzisiaj mamy wykwintne trunki! szampan, wino...
Ale rozpusta!

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

lazagne z sosem bolońskim, beszamelem i serem żółtym
Ślubny cały w skowronkach bo uwielbia

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Babciagramolka, myślisz, że jak dodasz gruszkę i żurawinkę, i migdały to przychylnym okiem spojrzę na brukselkę?! nic z tego, nie znoszę i już

a ja w piekarniku mam lazagne z sosem bolońskim, pachnie bosko!