Prowadzę blog smacznapyza.blogspot.com. Jestem kucharzem-amatorem, gotuję w domu dla rodziny i przyjaciół. Interesuję się mykologią czyli wszystkimi grzybami, nie tylko jadalnymi. Jestem członkiem Bractwa Grzybland i na portalu dla grzybolubów zajmuję się działem kulinarnym. Zapraszam na www.grzybland.pl , znajdziecie tam mnóstwo informacji o grzybach i przepisy na dania z grzybami, część z nich jest moich. Na innych portalach kulinarnych można mnie spotkać pod nickiem izeczka :-)

Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

nie napisałam, że te przepisy są skopiowane tylko, że są do sprawdzenia
moim zdaniem wpisanie tutaj jest sygnałem dla innych użytkowników, że widzimy i sprawdzamy a także zwróceniem uwagi na danego użytkownika - może ktoś zerknie i znajdzie u niego inne plagiaty - wiesz przecież, że to nie są zwykle jedynaczki

Ew. może sam się tutaj wytłumaczy...chociaż w to akurat wątpię....

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

do sprawdzenia:
https://gotujmy.pl/ostrygi-zapiekane,przepisy,62486.html
http://translate.google.pl/translate?hl=pl&langpair=en|pl&u=http://rasamalaysia.com/oyster-recipe-baked-oysters/

https://gotujmy.pl/moussaka-wersja-kretenska,przepisy,63708.html
http://www.aspoonfulofsugar.net/wp/2008/11/a-slow-weekend-moussaka/

https://gotujmy.pl/dorada-z-piekarnika,przepisy,64188.html
http://oiw.pl/przepisy_kulinarne/ryby_i_owoce_morza/7/2/5/1/5707/dorada_pieczona.html
albo tu http://www.dobrakuchnia.com/index.php?option=com_content&task=view&id=778&itemid=45

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

sama widzisz! ludziom się wydaje, że są anonimowi pod nickiem bez nazwiska bo nie zdają sobie sprawy, że dobry informatyk może ich zidentyfikować po IP a stąd już tylko krok do ustalenia adresu

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

ale różne wyzwiska na pewno i taśmowe jedynkowanie też a to jest już nękanie!