Gotowanie na parze

Dość sycące są posiłki z wolnowaru, kupiłam już taki solidny marki Crock-Pot, bo wcześniej korzystałam z parowaru z allegro i mi pękł. Na ten mam 2 kata gwarancji więc się nie obawiam. A więc jedzenie smakuje dużo lepiej, dania są bardziej wyraziste a przez samą zmianę przyrządzania potraw jem więcej błonnika zawartego w warzywach i nie czuje się głodna.

Odp: co dzisiaj na obiad?

Ja robię dziś steki BOS w 100 % z mięsa wołowego, świetnie się prezentują z puree z selera i sałatką coleslaw.

Odp: Steki - jakie przyrządzacie?

Moim zdaniem tajemnica dobrego steku to dobry produkt, staram się wybierać jedynie produkty Premium dlatego najbardziej pasują mi steki czy też stekburgery BOS bo są w 100% z mięsa wołowego. Nie trzeba ich rozmrażać, tylko wyciągnięte prosto z zamrażalnika wrzucamy na mocno rozgrzaną patelnię.

Odp: Moja ZDROWA dieta,czyli jak jeść by się najeść i schudnąć z głową.

Dobrą metodą jest zakup wolnowaru, ja zainwestowałam w taki porządny marki Crock-Pot i służy mi już rok a użytkuje codziennie, dania wychodzą bogatsze w minerały przez co smaczniejsze, dzięki temu, że częściej sięgam po warzywa nie czuje głodu.