dokładnie wszytko co ugotujemy na parze jest zdrowe a czy smaczne to już zależy według mnie od gustu ja osobiście przepadam za kalafiorem i fasolką szparagową
Ja również używam szybkowaru. Więcej na ten temat jest na moim blogu www.szybkoszybkowar.com, który jest o gotowaniu w szybkowarze. Zapraszam serdecznie wszystkich miłośników gotowanego i zdrowego jedzonka. No i oczywiście nie tylko. Blog jets dla wszystkich i każdy na pewno znajdzie coś dla siebie
Odkąd kupiłam elektroluxa piekarnik parowy ten 3w1 bardzo często przygotowuje na parze wszystko niemalże. Wszystko co normalnie gotuje się w wodzie można zrobic wtedy na parze. Uwielbiam to, ze nawet z pomidorów łatwo odchodzi wtedy skórka. na gołąbki kapusta ugotowana tak na parze w max 30min jest już dobra.
Ja mam wyłącznie taką nakładkę na garnek, ale całkiem szybko i sprawnie mi się na tym gotuje - szczególnie często robię w ten sposób brokuła i kalafior
Muszę koniecznie kupić sobie szybkowar, moj tata glównie gotuje na parze, dzięki niemu przekonałam się, że napradę smaczne dania wychodzą, a do tego jeszcze jakie zdrowe.
Gotowanie na parze
Obserwuj wątekOdp: Odp: Gotowanie na parze
babciajagna
Mam kupon rabatowy do tego sklepu
Odp: Gotowanie na parze
ewela24
Tengi
eKuchnia_com
Szybko Szybkowar