Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

https://gotujmy.pl/zupka-francuzka-przecierana-,przepisy,125328.html
Również brak ilości składników

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

https://gotujmy.pl/ziemniaki-z-groszkiem-i-marchewka-,przepisy,125513.html
https://gotujmy.pl/kurczak-z-fasolka-i-pieczarkami,przepisy,125517.html
https://gotujmy.pl/kasza-i-kopytka-z-zasmazana-kapustka,przepisy,125501.html
https://gotujmy.pl/spagetti-wg-szeryl23,przepisy,125498.html
https://gotujmy.pl/spagetti-ze-szpinakiem,przepisy,125327.html

Wszystkie przepisy są bez podania ilości składników.

Odp: Odp: : W trosce o miłą atmosferę na stronie

agabi22 napisał(a): dziewczyny ja wstrzymam ten przepis, do momentu poprawienia, tzn dodania ilości składników.
Dzięki Agabi.

Odp: Odp: : W trosce o miłą atmosferę na stronie

edytaha napisał(a): Ewuniu, a może ona po prostu sama nie wie, bo była jedynie obserwatorem, a nie osobą gotującą te pierogi?
Jak dla mnie ten przepis w ogóle nie powinien być zaakceptowany, albo poprawiony jak należy inaczej punkty ujemne i już.

Odp: : W trosce o miłą atmosferę na stronie

Natko, ale czasami nie da się zignorować. Poczytajcie proszę komentarze pod przepisem na pierogi. W składnikach nie ma mowy o ilości mąki, napisałam że proponuję przepis edytować i to zmienić. To co odpisała ? Że jak ktoś chce to może sobie wejść w google i zobaczyć jak się robi ciasto na pierogi. To po co wstawiła ten przepis, dla nabicia punktów ? Według mnie tak. Postawcie się w sytuacji osoby, która nie wie za wiele o gotowaniu i akurat robi pierogi i wpadnie w jej oczy ten przepis. I co wtedy ? A to że albo doda tej mąki za dużo, albo za mało. Cała praca i składniki na marne. Więc jak ktoś nie chce być tu dla przyjemności i dzielenia się swoją wiedzą kulinarną z innymi, to niech po prostu tu nie będzie i nie odpowiada na zadane pytania w tak niegrzeczny sposób.

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu


ania1904

https://gotujmy.pl/barszcz-z-zeberkami,przepisy,125446.html
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/117657/barszcz-na-zeberkach.html
zmieniona ilość składników, w opisie zmieniona forma osobowa.

https://gotujmy.pl/bukiet-warzyw-po-goralsku,przepisy,125442.html
http://www.hortex.com.pl/mrozone-owoce-i-warzywa/kulinarne-inspiracje/czytaj/12/bukiet-jarzyn-po-goralsku
Składniki znajdują sie po prawej stronie jako lista zakupów, w opisie zmieniona forma osobowa

https://gotujmy.pl/smietankowy-sernik-na-zimno-z-owocami,przepisy,125439.html
http://zuziaczekwkuchni.blox.pl/html

https://gotujmy.pl/karp-smazony-z-porami-i-bialym-winem-,przepisy,125346.html
http://malesiagotuje.blox.pl/2011/12/Karp-smazony-z-porami-i-bialym-winem.html
zmieniona forma osobowa

https://gotujmy.pl/salatka-warstwowa-z-ananasem,przepisy,124351.html
http://www.salatkowo.pl/salatka-wielowarstwowa-z-ananasem.php
lekko zmieniony opis

https://gotujmy.pl/ciasto-z-owocami-letnimi,przepisy,118568.html
http://www.mojeciasto.pl/ciasto-z-owocami-letnimi.html

Sprawdźcie proszę resztę przepisów tego użytkownika, podejrzewam że wszystko jest skopiowane.

Szybkowar

Kupiłam sobie szybkowar. Niestety nie ma żadnej informacji odnośnie przybliżonego czasu gotowania w nim. Proszę pomóżcie jeśli macie szybkowar. Ile czasu potrzeba na przyrządzenie w nim różnych mięs czy kasz itp. Z góry dziękuję za pomoc.

Odp: Odp: Chwalimy się;

p.jola1 napisał(a): Prezent od Knorr dla uczestników piątkowych Warsztatów kulinarnych - kuchnia meksykańska", jest to świetny podgrzewacz do potraw o pojemności 4 litrów.
Super, gratuluję.

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Babciagramolka napisał(a): Dzięki - trafiłyście - ja nie trafiłam- już podejrzewałam jakąś książkę dla myśliwych .
No i trudno nie zrobimy zajaca po mediolańsku : ani bażanta po węgiersku . A ! zainteresowanym donoszę , że były jeszcze sznycle z głuszca - na święta jak znalazł
Ha, ha ale dzięki temu może wypróbuję jakiś przepis na gęś, którą mroże i mam zamiar zrobić na święta.

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

https://gotujmy.pl/lipowka,przepisy,123156.html
http://www.garnek.pl/krys60/5951370/tak-wyglada-lipa-z-ktorej-rwalem
przepis na lipówka (likier)