Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

DVD
https://gotujmy.pl/bigos-z-peczakiem,przepisy,106812.html
http://gotowanie.onet.pl/16634,0,1,bigos_z_peczakiem,ksiazka_przepis.html

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

DVD
https://gotujmy.pl/bawarskie-knedle-z-bulek,przepisy,103486.html
http://www.polska-gotuje.pl/przepis/bawarskie-knedle-z-bulek

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

darmiona napisał(a): https://gotujmy.pl/bretonka,przepisy,112775.html

http://www.mojeprzepisy.pl/Przepis/bretonka_-_moja/
Darmiona jeśli możesz to pisz proszę nick osoby, której linki podajesz.

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Tolaa!

skopiowane zdjęcia

https://gotujmy.pl/pasztet-sojowy,przepisy,115396.html
http://pesto.art.pl/kuchnia/warzywa/straczkowe/pasztet_sojowy.php

https://gotujmy.pl/miodula,przepisy,115158.html
http://www.gwara.zafriko.pl/kat/kultura_materialna/miodula

https://gotujmy.pl/kotlety-z-kalafiora-wg-tolaa,przepisy,115160.html
http://prostyprzepis.blox.pl/2010/11/Kotlety-z-kalafiora.html

https://gotujmy.pl/pasztet-z-pestek-dyni,przepisy,115394.html
http://wegetarianskie-smaki.blog.onet.pl/Pasztet-z-pestek-dyni,2,ID364017272,n

https://gotujmy.pl/racuchy-z-bulki-tartej-i-sera,przepisy,115162.html
http://majanaboxing.blox.pl/2010/03/Racuchy-drozdzowe-z-jablkami.html

https://gotujmy.pl/ajerkuchy,przepisy,115156.html
http://www.garnek.pl/maniek1/13669199/komu-smaczne-ajerkuchy

https://gotujmy.pl/bryja,przepisy,115146.html
http://grumko.blox.pl/2008/10/623-Bryja.html

https://gotujmy.pl/smazone-krupnioki,przepisy,115143.html
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/104117/krupnioki-smazone-z-ziemniakami.html

https://gotujmy.pl/stryki,przepisy,115141.html
http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Przysmaki/525166,1,Przepis-na-placki-ziemniaczane-z-kiszona-kapusta.html

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

justyna748

https://gotujmy.pl/karp-w-szarym-sosie,przepisy,126443.html
http://przepisy-kucharskie.pl/ksiazka-kucharska/karp-w-szarym-sosie.html

https://gotujmy.pl/sledzik-wg-justyny,przepisy,126407.html
http://smaker.pl/przepisy/popularne/ledz-inaczej,45215

Odp: Bożonarodzeniowe mięsa

Ja nigdy nie robiłam gęsi. Mam zamrożoną i właśnie upiekę ją na Święta. Jeszcze nie wiem w jakiej postaci ale będzie. A tak to tradycyjnie karkówka, roladki z kurczaka z serem, schab i coś tam jeszcze wymyślę.

Odp: Jak zrobić dobre zdjęcie potrawy????

Ja wszystkie zdjęcia robię telefonem komórkowym. Ma on 5 mp i ustawiam na MAKRO. ( Mój aparat jest słaby bo ma 3 mp i robi fatalne zdjęcia ). Nie zawsze te zdjęcia są idealne, ale wydaje mi się, że na robione komórką to nie są takie złe. Oczywiście nie zawsze uda mi się ułożyć daną potrawę jak należy i z wielu zdjęć nie jestem zadowolona. Staram się robić zdjęcia przy świetle dziennym, ale teraz w taką pochmurną pogodę to jest ciężko. I do dań jasnych kupiłam sobie talerz czerwony i czarny, nie zlewa mi się potrawa z talerzem. A tak w ogóle jak patrze na swoje pierwsze zdjęcia to uważam, że te które teraz robię są lepsze. Człowiek zawsze się uczy.

Odp: Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

smakosz 1988 napisał(a): agabi22 napisał(a): smakosz 1988 napisał(a): Jutro mikołajki a ja czuję że moja siostra dzisiaj urodzi

ja miałam termin na 21 stycznia a urodziłam 17 lutego a już od Świąt czułam że to lada dzień i taka zmyłka
Siostra miała dwa terminy..jeden na 30 listopada,a drugi na 06.12.2011 przedwczoraj złapały ją ostre bóle krzyża które minęły wczoraj rano a dzisiaj śluz dosłownie leci jej po nogach he he ja tam czuję że dzisiaj będzie rozwiązanie.Mój największy prezent
Smakosz, ale to nie ten wątek chyba
A przy okazji szybkiego i bezbolesnego rozwiązania dla siostry.

Odp: Odp: : W trosce o miłą atmosferę na stronie

bajtek napisał(a): Oj.. rozpętałam wojnę przy tej ZUPCE FRANCUSKIEJ.... a zadałam tylko pytanie cytuję : "A to niby .......dlaczego FRANCUSKA Przecież składa się tylko z ziemniaków , warzyw i makaronu.........." koniec cytatu
Po pierwsze zadałaś pytanie i sama widziałaś jakie były odpowiedzi. Po drugie przepisy były bez ilości składników, więc należało je poprawić. O jakiej Ty wojnie piszesz ? A zresztą jak widać w komentarzach nadal jest chamsko. Więc wniosek wyciągnij sama.