marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Mleko sojowo-kokosowe.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Mleko wlać do średniego garnka i podgrzać do letniej temperatury. Przelać do miksera,dodając mleka kokosowego.Zmiksować,przelać do szklanek.

Mleko sojowo-kokosowe.

Składniki:

Mleko sojowo-kokosowe.

 

  • 0,5 l.mleka sojowego,
  • 1/2 puszki mleka kokosowego,
  • łyżka cukru trzcinowego.

Sposób przygotowania:

Mleko sojowo-kokosowe.
Mleko sojowe podgrzać w średnim garnku na małym ogniu do letniej temperatury i zaraz zdjąć z palnika.Wlać do miksera z komorą i dodawać łyżkami połowę zawartości puszki mleka kokos-
-owego.Zmiksować i przelać do szklanek typu milkshake.Posłodzić
wedle upodobań.