Sposób przygotowania:
Owoce przekładane kremem
Owoce umyć i pozostawić do wyschnięcia.
Owoce ułożyć w szklanych miseczkach i posypać po łyżce cukru ( większe należy przekroić na pół). Można odłożyć po kilka owoców do dekoracji.
Banana posypać pozostałym cukrem i rozgnieść. Twarożek przetrzeć przez sitko. śmietanę zmiksować na sztywno. Połączyć wszystkie 3 składniki i dokładnie wymieszać aby stworzyły jednolita masę.
W szklanych pucharkach układać warstwami owoce i krem, tak aby na spodzie były owoce a na wierzchu krem. Ozdobić resztą owoców i schłodzić w lodówce.
Owoce ułożyć w szklanych miseczkach i posypać po łyżce cukru ( większe należy przekroić na pół). Można odłożyć po kilka owoców do dekoracji.
Banana posypać pozostałym cukrem i rozgnieść. Twarożek przetrzeć przez sitko. śmietanę zmiksować na sztywno. Połączyć wszystkie 3 składniki i dokładnie wymieszać aby stworzyły jednolita masę.
W szklanych pucharkach układać warstwami owoce i krem, tak aby na spodzie były owoce a na wierzchu krem. Ozdobić resztą owoców i schłodzić w lodówce.