Sposób przygotowania:
Pasta z jajek i szczypiorku
1. Jajka gotujemy na twardo, ugotowane studzimy i obieramy ze skorupek. Następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach.
2. Szczypiorek myjemy i dokładnie osuszamy, następnie drobno siekamy.
3. Jajka mieszamy z majonezem i szczypiorkiem, chrzanem i musztardą według uznania. Na koniec przyprawiamy do smaku solą i czubrycą.
4. Pastę podajemy od razu lub schłodzoną z lodówki.
2. Szczypiorek myjemy i dokładnie osuszamy, następnie drobno siekamy.
3. Jajka mieszamy z majonezem i szczypiorkiem, chrzanem i musztardą według uznania. Na koniec przyprawiamy do smaku solą i czubrycą.
4. Pastę podajemy od razu lub schłodzoną z lodówki.
niezły kąsek
Babeczka35
Dzięki tym dodatkom pasta jest wyrazista w smaku. Polecam wypróbować:)