Kremowa, delikatna pasta na bazie jajek i rozmaitych warzywnych lub mięsnych dodatków jest świetną propozycją, by urozmaicić każda kanapkę o nowe, bogatsze smaki. Klasyczna sałata, szczypiorek czy rzodkiewki świetnie komponują się z jajkami tworząc smaczną całość.
Jako drugie śniadanie do pracy czy szkoły będą idealną zdrową propozycją, którą możemy przygotować według własnych upodobań kulinarnych. Wersje z tuńczykiem czy łososiem sprawdzą się w towarzystwie świeżego koperku oraz dodatku białego sera. Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami to coś dla smakoszy włoskiej kuchni.
Roladki z szynki, której nadzieniem jest pasta jajeczna z chrzanem będzie oryginalnym pomysłem na przekąskę na imprezę ze znajomymi. Wariacja z awokado to idealny zamiennik majonezu, który nadaje kremową konsystencję, nie zmieniając przy tym smaku pasty. Jajko tworzy świetną parę ze szpinakiem, który nada wyrazistości każdej propozycji.
Zachęcamy Was do wypróbowania przepisów z pastą jajeczną w roli głównej. To smaczny i tani dodatek, który z łatwością przygotujesz w domu!
Roladki z szynki, której nadzieniem jest pasta jajeczna z chrzanem będzie oryginalnym pomysłem na przekąskę na imprezę ze znajomymi. Wariacja z awokado to idealny zamiennik majonezu, który nadaje kremową konsystencję, nie zmieniając przy tym smaku pasty. Jajko tworzy świetną parę ze szpinakiem, który nada wyrazistości każdej propozycji.
Zachęcamy Was do wypróbowania przepisów z pastą jajeczną w roli głównej. To smaczny i tani dodatek, który z łatwością przygotujesz w domu!