Sposób przygotowania:
Pomarańczowa pianka
W gorącej, przegotowanej wodzie rozrobić galaretkę i przestudzić.
Wlać do miksera z końcówką do ubijania piany i ustawić na średnie obroty.
Ubijać i w trakcie ubijania dodawać po łyżce jogurtu.
Miksować około 3-4 minuty.
Masę przelać do pucharków ( mi wyszło 4 ), koktajl owocowy odsączyć z soku i po równo powkładać do pucharków.
Pucharki z pianką wstawić do lodówki na 30-40 minut.
Udekorować perełkami i startą czekoladą.
Wlać do miksera z końcówką do ubijania piany i ustawić na średnie obroty.
Ubijać i w trakcie ubijania dodawać po łyżce jogurtu.
Miksować około 3-4 minuty.
Masę przelać do pucharków ( mi wyszło 4 ), koktajl owocowy odsączyć z soku i po równo powkładać do pucharków.
Pucharki z pianką wstawić do lodówki na 30-40 minut.
Udekorować perełkami i startą czekoladą.
wedith1
Sarenka
Natala1210