Sposób przygotowania:
Ptysiowa pianka
Galaretkę rozpuścić w 500 ml gorącej przegotowanej wody, schłodzić.
Do rozdrabniacza wlać chłodną galaretkę, dodać jogurt i wszystko chwilę miksować.
Do pucharków włożyć po kilka czipsów bananowych, po 5 paluszków ptysiowych.
Pucharki napełnić mieszaniną galaretki i jogurtu ( ptysie wypłyną na wierzch ).
Posypać kandyzowanymi ananasami i wstawić desery do lodówki na 30 minut do stężenia deseru.
Do rozdrabniacza wlać chłodną galaretkę, dodać jogurt i wszystko chwilę miksować.
Do pucharków włożyć po kilka czipsów bananowych, po 5 paluszków ptysiowych.
Pucharki napełnić mieszaniną galaretki i jogurtu ( ptysie wypłyną na wierzch ).
Posypać kandyzowanymi ananasami i wstawić desery do lodówki na 30 minut do stężenia deseru.