Sposób przygotowania:
Sałatka jajeczna z rzodkiewką
Liście czosnku niedźwiedziego myjemy odcinamy ogonki i kroimy w paseczki.
Rzodkiewki myjemy odcinamy końce i kroimy w plasterki. Jajka gotujemy na miękko.
Ugotowane delikatnie obieramy wkładamy do miseczki solimy i siekamy nożem.
Całość przekładamy do rzodkiewki i czosnku. Dodajemy pokrojoną w kosteczkę ser mozzarella.
Dokładnie mieszamy doprawiamy solą morską i pieprzem kolorowym grubo mielonym do smaku.
Rzodkiewki myjemy odcinamy końce i kroimy w plasterki. Jajka gotujemy na miękko.
Ugotowane delikatnie obieramy wkładamy do miseczki solimy i siekamy nożem.
Całość przekładamy do rzodkiewki i czosnku. Dodajemy pokrojoną w kosteczkę ser mozzarella.
Dokładnie mieszamy doprawiamy solą morską i pieprzem kolorowym grubo mielonym do smaku.