Sposób przygotowania:
Sałatka na kolorowo
Por myjemy i kroimy na małe kawałki. Wrzucamy do miski. Z kukurydzy odlewamy zalewę i dosypujemy ją do miski. Paprykę myjemy i kroimy w kosteczkę. Dorzucamy do pozostałych składników sałatki. Wędzoną pierś również kroimy w kosteczkę i dorzucamy do miski. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu, odcedzamy i dodajemy do sałatki. Przyprawiamy szczyptą soli i pieprzem – ilość według uznania. Dodajemy majonez i wszystko dokładnie mieszamy. Sałatkę odstawiamy na 20 minut, aby składniki przegryzły się.
![Sałatka na kolorowo Sałatka na kolorowo](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-na-kolorowo-276218.jpg)
![Sałatka na kolorowo Sałatka na kolorowo](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-na-kolorowo-276219.jpg)
![Sałatka na kolorowo Sałatka na kolorowo](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-na-kolorowo-276220.jpg)
![Sałatka na kolorowo Sałatka na kolorowo](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-na-kolorowo-276221.jpg)