Sposób przygotowania:
Sałatka z pomidorkami w sosie czosnkowym
Pomidorki kroimy w ćwiartki. Ogórka obieramy i kroimy w grubszą kostkę. Pieczarki gotujemy ok. 5 minut w wodzie z dodatkiem vegety. Odcedzamy i chłodzimy. Kroimy na mniejsze kawałki.
Pokrojonego fileta smażymy na rozgrzanym oleju z dodatkiem przypraw, chłodzimy. Obraną cebulkę kroimy w piórko.
Kukurydzę odcedzamy z nadmiaru wody. Pietruszkę kroimy. Wszystkie przygotowane składniki dajemy do miski, doprawiamy do smaku i mieszamy.
Sos:
Do miseczki dajemy majonez, czosnek granulowany, vegetę, natkę pietruszki. Wszystko dokładnie mieszamy.
Przygotowany sos dajemy na sałatkę.
Pokrojonego fileta smażymy na rozgrzanym oleju z dodatkiem przypraw, chłodzimy. Obraną cebulkę kroimy w piórko.
Kukurydzę odcedzamy z nadmiaru wody. Pietruszkę kroimy. Wszystkie przygotowane składniki dajemy do miski, doprawiamy do smaku i mieszamy.
Sos:
Do miseczki dajemy majonez, czosnek granulowany, vegetę, natkę pietruszki. Wszystko dokładnie mieszamy.
Przygotowany sos dajemy na sałatkę.