Remik1515

Remik1515

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 311]

syropek bananowy:)

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Banany obrać ze skórki pokroić w grubsze plastry. Następnie przełożyć najlepiej do płytszej i większej miski. Potem wszystko to zasypujemy

syropek bananowy:)

Składniki:

syropek bananowy:)

 

  • 2 kg bananów
  • 1 kg cukru
  • olejek rumowy

Sposób przygotowania:

syropek bananowy:)
Banany obrać ze skórki pokroić w grubsze plastry. Następnie przełożyć najlepiej do płytszej i większej miski. Potem wszystko to zasypujemy cukrem i olejkiem rumowym kropimy. Odstawiamy do następnego dnia. Następnego dnia owoce z syropem przekładamy do słoików i zagotowujemy 10 min. Odstawiamy na 3 dni. Smacznego!:)

Tagi:

bananowy