Sposób przygotowania:
Sztabki waflowe z nugatem i kremem kokos
Kremówkę przelać do średniej miski i ubijać na sztywno,dodając
zagęstnik i wiórki kokosowe,wstawić do lodówki na 40 min.W tym
czasie wysmarować formę tłuszczem,wyłożyć arkuszem pergaminu,a na to kłaść wafle,kłaść łyżką nutellę,rozsmarować nożem po całej powierzchni wafla,na to wyłożyć krem śmietanowo-
kokosowy i przycisnąć drugim waflem i ponownie nałożyć podwójną masę.Na koniec pokroić przełożone andruty na prostokąciki.Można nawet oblać polewą wg.uznania.
zagęstnik i wiórki kokosowe,wstawić do lodówki na 40 min.W tym
czasie wysmarować formę tłuszczem,wyłożyć arkuszem pergaminu,a na to kłaść wafle,kłaść łyżką nutellę,rozsmarować nożem po całej powierzchni wafla,na to wyłożyć krem śmietanowo-
kokosowy i przycisnąć drugim waflem i ponownie nałożyć podwójną masę.Na koniec pokroić przełożone andruty na prostokąciki.Można nawet oblać polewą wg.uznania.
pałla
marietta