Sposób przygotowania:
Twarożek truskawkowy
Do malaksera wkładamy twaróg, dodajemy cukier puder oraz jogurt i wszystko dokładnie miksujemy do uzyskania gładkiego serka. Truskawki szypułkujemy, kroimy w mniejsze kawałki i dodajemy do serka - wszystko dokładnie rozdrabniamy przez około 30 sekund. Gładki twarożek truskawkowy przekładamy do pucharków. Smacznego
![Twarożek truskawkowy Twarożek truskawkowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-truskawkowy-271711.jpg)
![Twarożek truskawkowy Twarożek truskawkowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-truskawkowy-271712.jpg)
![Twarożek truskawkowy Twarożek truskawkowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-truskawkowy-271713.jpg)
![Twarożek truskawkowy Twarożek truskawkowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-truskawkowy-271714.jpg)