Sposób przygotowania:
Babeczki dekoracyjne
Margarynę siekamy z mąką , dodajemy proszek ,śmietanę , cukier waniliowy , cukier puder , żółtka . Wyrabiamy ciasto . Odkładamy na 15 min do lodówki . Szklanką robimy kółka i wylepiamy foremki . Pieczemy .
W moim piekarniku trwa to 15 - 25 min .
Po upieczeniu dodajemy np , dżem i bitą śmietanę ( w proszku , należy zrobić wg przepisu na opakowaniu ) lub też dobrze smakuje z kremem orzechowym, śmietankowym do tortu ( należy zrobić wg przepisu na opakowaniu )
Smacznego .
W moim piekarniku trwa to 15 - 25 min .
Po upieczeniu dodajemy np , dżem i bitą śmietanę ( w proszku , należy zrobić wg przepisu na opakowaniu ) lub też dobrze smakuje z kremem orzechowym, śmietankowym do tortu ( należy zrobić wg przepisu na opakowaniu )
Smacznego .