Sposób przygotowania:
Bogata sałatka z winogronami i papryką
Kapustę pekińską siekamy w cienkie paski. Następnie dodajemy do niej oczyszczoną czerwoną paprykę pokrojoną w niedużą kostkę oraz przecięte na pół winogrona. Cebulę obieramy i kroimy w cienkie pół talarki, tak samo jak ogórki konserwowe. Do składników dodajemy odcedzoną kukurydzę konserwową, pokrojony w dużą kostkę ser feta i drobno posiekany koperek. Całość polewamy olejem lnianym i doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy i chłodzimy przed podaniem.
![Bogata sałatka z winogronami i papryką Bogata sałatka z winogronami i papryką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bogata-salatka-z-winogronami-i-papryka-257385.jpg)
![Bogata sałatka z winogronami i papryką Bogata sałatka z winogronami i papryką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bogata-salatka-z-winogronami-i-papryka-257386.jpg)
![Bogata sałatka z winogronami i papryką Bogata sałatka z winogronami i papryką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bogata-salatka-z-winogronami-i-papryka-257387.jpg)