sylwia-dziadek

sylwia-dziadek

Kucharz
[Przepisów: 2]

Całuski wg sylwia-dziadek

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Kocham całuski chyba nikt o nich nie słyszał

Całuski wg sylwia-dziadek

Składniki:

Całuski wg sylwia-dziadek

 

  • 1 polewa czekoladowa - ciemna
  • 1 polewa czekoladowa - biała
  • posypka kolorowa

Sposób przygotowania:

Całuski wg sylwia-dziadek
Ne wiem czy słyszeli państwo o czymś takim jak całuski. W USA są to całuski w sreberkach uwielbiam je. Postanowiłam że też takie zrobię . Polewy wkładamy do ciepłej wody żeby się roztopiły , kiedy już będą miękkie możemy naciąć rożek i formować takie kupki na papierze na formie do pieczenia lub desce , ale można też czekoladę przełożyć do szprycy formować kupki. Następnie takie kupki posypujemy posypką kolorową. Zostawić do ostygnięcia kiedy będą gotowe zdejmujemy je. Może nie jest to samo co z USA ale takie też są wspaniałe. POLECAM