KRISTOFE

KRISTOFE

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 336]

Książka Kucharska: Szybkie przekąski z grilla

Camembert z grilla.

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Niebo w gębie i coś więcej ...................

Camembert z grilla.

Składniki:

Camembert z grilla.

 

  • jeden krążek camemberta,
  • śliwka z konfitury,
  • kilka orzechów włoskich,
  • rukola,
  • łyżeczka dżemu malinowego,
  • ocet balsamiczny do skropienia,

Sposób przygotowania:

Camembert z grilla.
Krążek sera camembert wkładamy na grilla, grillujemy przez kilka minut w temperaturze około 180 stopni tak aby w środku ser był roztopiony. Jak mamy gotowy ser, talerz dekorujemy rukolą, nakładamy na nią ser, posypujemy orzechami, nakładamy śliwkę i dżem, skrapiamy oliwą. SMACZNEGO

Tagi:

śliwki