Sposób przygotowania:
Parówka w naleśniku
Z parówki ściągamy folie a ogórka kiszonego i ser kroimy w plastry. Do miski wlewamy mleko i wodę, dodajemy jajko, mąkę, sól, i miksujemy ok 10 min aż uzyskamy konsystencje.
Ciasto naleśnikowe smażymy na dobrze rozgrzanej patelni. Następnie na upieczone naleśniki układamy ogórka, ser i parówkę. Zwijamy w rulonik.
Do naczynia wbijamy jajko. Obtaczamy parówkę w naleśniku, raz w jajku i bułce tarte.
Smażymy na dobrze rozgrzanej patelni z obu stron.
Życzę smacznego.
Ciasto naleśnikowe smażymy na dobrze rozgrzanej patelni. Następnie na upieczone naleśniki układamy ogórka, ser i parówkę. Zwijamy w rulonik.
Do naczynia wbijamy jajko. Obtaczamy parówkę w naleśniku, raz w jajku i bułce tarte.
Smażymy na dobrze rozgrzanej patelni z obu stron.
Życzę smacznego.