Sposób przygotowania:
Jajka z pastą porowo pieczarkową
Jajka gotujemy na twardo z odrobiną soli. Pora kroimy w plasterki.
Pieczarki obieramy ze skórki i trzemy na tarce o grubych oczkach. Ugotowane jajka obieramy i kroimy na pół. Do salaterki przekładamy pora, starte pieczarki.
Dodajemy majonez i dokładnie łączymy składniki. Sałatkę doprawiamy do smaku solą, cukrem oraz pieprzem. Przygotowaną sałatkę kładziemy na jajka.
Podajemy od razu.
Pieczarki obieramy ze skórki i trzemy na tarce o grubych oczkach. Ugotowane jajka obieramy i kroimy na pół. Do salaterki przekładamy pora, starte pieczarki.
Dodajemy majonez i dokładnie łączymy składniki. Sałatkę doprawiamy do smaku solą, cukrem oraz pieprzem. Przygotowaną sałatkę kładziemy na jajka.
Podajemy od razu.
halina