Sposób przygotowania:
Deser Ptasie niebo z galaretką i owocami
Bitą śmietanę w proszku ubijam na schłodzony mleku.
Galaretki przyrządzam według instrukcji na opakowaniu. Serek waniliowy mieszam z ubitą na mleku śnieżką.
Do każdej salaterki wlewam po trochu agrestowej galaretki, wstawiam do lodówki do stężenia. Po czym wylewam galaretkę truskawkową, wstawiam do lodówki do schłodzenia. Wykładam masę serkowo-śmietanową, przybieram wierzch bitą śmietaną ze spraya.
Dekoruję całość pokrojonymi kosteczkami mlecznej pianki i plasterkami truskawek. Od razu podaję.
Galaretki przyrządzam według instrukcji na opakowaniu. Serek waniliowy mieszam z ubitą na mleku śnieżką.
Do każdej salaterki wlewam po trochu agrestowej galaretki, wstawiam do lodówki do stężenia. Po czym wylewam galaretkę truskawkową, wstawiam do lodówki do schłodzenia. Wykładam masę serkowo-śmietanową, przybieram wierzch bitą śmietaną ze spraya.
Dekoruję całość pokrojonymi kosteczkami mlecznej pianki i plasterkami truskawek. Od razu podaję.