Sposób przygotowania:
Deser śmietankowy z jagodami
Cukier puder (3 łyżki) mieszamy z sokiem z pomarańczy, dodajemy serek mascarpone, dokładnie mieszamy.
Śmietanę ubijamy na sztywno z dodatkiem 1 łyżki cukru pudru i śmietan fixu, delikatnie dodajemy do serka.
Do pięciu szklaneczek wkładamy po 2 biszkopty, następnie masę śmietankową, na górę dodajemy owoce i po 1 biszkopcie, chłodzimy w lodówce.
Smacznego!!!!
Śmietanę ubijamy na sztywno z dodatkiem 1 łyżki cukru pudru i śmietan fixu, delikatnie dodajemy do serka.
Do pięciu szklaneczek wkładamy po 2 biszkopty, następnie masę śmietankową, na górę dodajemy owoce i po 1 biszkopcie, chłodzimy w lodówce.
Smacznego!!!!
Marika_1961
kamila1957