alison

alison

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1210]

Deser truskawkowy z biszkoptami

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Ciasto truskawkowo-homogenizowane

Deser truskawkowy z biszkoptami

Składniki:

Deser truskawkowy z biszkoptami

 

  • 2 galaretki o smaku truskawkowym
  • 60 dag waniliowego naturalnego serka homogenizowanego
  • 1 opakowanie biszkoptów
  • 50 dag truskawek
  • 1,5 litra gorącej wody

Sposób przygotowania:

Deser truskawkowy z biszkoptami
Blaszkę wyłożyć biszkoptami, które zasypać owocami. 2 opakowania galaretek wymieszać z gorącą wodą, ostudzić, wymieszać z serkiem, zalać owoce. Wstawić do lodówki do zastygnięcia.

Tagi:

biszkopt