Sposób przygotowania:
Drink kokosowo-rumowy w orzechu.
Orzech kokosowy oczyścić i przepołowić w poprzek na wpół i wyd-
-rążyć.Wlać do środka w wydrążone miejsce odmierzony alkohol zmieszany z zawartością orzecha-mleczkiem lub wiórkami kokoso-
-wymi.Przed podaniem dodać kilka wisienek koktajlowych oraz list-
-ki świeżej,opłukanej mięty.Drink można podać w samej skorupie orzecha i nalewać sobie chochelką szklaną do kieliszków lub szklaneczek.
-rążyć.Wlać do środka w wydrążone miejsce odmierzony alkohol zmieszany z zawartością orzecha-mleczkiem lub wiórkami kokoso-
-wymi.Przed podaniem dodać kilka wisienek koktajlowych oraz list-
-ki świeżej,opłukanej mięty.Drink można podać w samej skorupie orzecha i nalewać sobie chochelką szklaną do kieliszków lub szklaneczek.