Sposób przygotowania:
Drink zielono-biały.
Kiwi opłukać,obrać cienko nożykiem,pokroić na kawałki,zmiksować
z cukrem pudrem i nałożyć do pojemnika,zamknąć.Zamrażać ok.15-20 min.,przegrzebać od czasu do czasu widelcem,aż potworzą się w masie kryształki lodu.Wyjąć łyżką mus do pucharka lub deserowego kieliszka,a na to wlać odmierzonego gęstego kremu kokosowego
alkoholizowanego nie mieszając go z musem,aby pozostały dwie warstwy.Podawać taki drink-deserek udekorowany listkami świeżej mięty i pozostałymi plasterkami kiwi.
z cukrem pudrem i nałożyć do pojemnika,zamknąć.Zamrażać ok.15-20 min.,przegrzebać od czasu do czasu widelcem,aż potworzą się w masie kryształki lodu.Wyjąć łyżką mus do pucharka lub deserowego kieliszka,a na to wlać odmierzonego gęstego kremu kokosowego
alkoholizowanego nie mieszając go z musem,aby pozostały dwie warstwy.Podawać taki drink-deserek udekorowany listkami świeżej mięty i pozostałymi plasterkami kiwi.