Mam pytanie dotyczące zdjecia . Czemu w przepisie jest mowa o przegotowanym mleku łączonym z herbatą , a na zdjęciu widać herbatę do której jest wlewane mleczko ( lub śmietanke do kawy ) ? .Czy zaparzenie bawarki i zrobienie temu zdjecia jest tak skomplikowane ,ze trzeba posługiwac sie innym zdjęciem ?
Druga sprawa - wypadało by podac jaki gatunek herbaty jest polecany - bo to też ma znaczenie dla smaku .
Trzecia sprawa to sposób podania - sa dwa - tak jak Ty piszesz to nasza zwykła bawarka , a np herbate z mlekiem po angielsku robi sie zdecydowanie inaczej .
Jak dla mnie przepis nie dopracowany .
Mam pytanie dotyczące zdjecia . Czemu w przepisie jest mowa o przegotowanym mleku łączonym z herbatą , a na zdjęciu widać herbatę do której jest wlewane mleczko ( lub śmietanke do kawy ) ? .Czy zaparzenie bawarki i zrobienie temu zdjecia jest tak skomplikowane ,ze trzeba posługiwac sie innym zdjęciem ?
Druga sprawa - wypadało by podac jaki gatunek herbaty jest polecany - bo to też ma znaczenie dla smaku .
Trzecia sprawa to sposób podania - sa dwa - tak jak Ty piszesz to nasza zwykła bawarka , a np herbate z mlekiem po angielsku robi sie zdecydowanie inaczej .
Jak dla mnie przepis nie dopracowany .
Babciagramolka
Druga sprawa - wypadało by podac jaki gatunek herbaty jest polecany - bo to też ma znaczenie dla smaku .
Trzecia sprawa to sposób podania - sa dwa - tak jak Ty piszesz to nasza zwykła bawarka , a np herbate z mlekiem po angielsku robi sie zdecydowanie inaczej .
Jak dla mnie przepis nie dopracowany .