Sposób przygotowania:
Jajecznica z zieloną papryką i szynką
Jajka wbijam do odzielnej miseczki. Paprykę myje i kroję w kosteczkę. Szybkę kroję również w kosteczkę. Świeżą natkę drobno siekam.
Na rozgrzaną patelnię, najlepiej teflonową dodaję szynkę.
Smażę na rumiano następnie dodaję paprykę. Smażę jeszcze kilka chwil i dodaję jajka.
Solę i pieprze do smaku. Mieszam dokładnie żeby jajka się zcieły tak jak lubimy. Na koniec posypuję natką pietruszki.
Podaję od razu. Smacznego.
Na rozgrzaną patelnię, najlepiej teflonową dodaję szynkę.
Smażę na rumiano następnie dodaję paprykę. Smażę jeszcze kilka chwil i dodaję jajka.
Solę i pieprze do smaku. Mieszam dokładnie żeby jajka się zcieły tak jak lubimy. Na koniec posypuję natką pietruszki.
Podaję od razu. Smacznego.